agenda

✒︎ activiteiten waarbij Natuurvertaler/Vlinderwerk betrokken is

2020

februari-maart, de nieuwe dichtbundel van SG komt uit. Titel: Werkzame bestanddelen.
18 maart, Zutphen, Dat Bolwerck, 20.00 uur: Poëzieclub Kopwit verzorgt een eerbetoon aan ex-stadsdichter Ton Luijten, die vijf jaar geleden overleed. SG levert een bijdrage. 
17 februari, Zutphen, De Deur: Literair Café, 20.00 uur. EM en SG interviewen respectievelijk de dichter Mark Boog en de schrijver Miriam Guensberg.

geweest

7 februari, te Amsterdam overhandigde SG zijn nieuwe dichtbundel ›Werkzame bestanddelen‹ aan zijn zus Judith.
5 februari
, in de edities Zutphen en Deventer van weekblad ›Stedendriehoek‹ verschijnen verschillende door poëzietheater Vlinderwerk aangeleverde pagina’s met foto’s en poëzie.
20 januari, Zutphen, De Deur: Literair Café. EM en SG interviewden respectievelijk de dichters Sabine Kars en Meity Völke. 
19 januari, Zutphen, Dat Bolwerck, opening expositie ›Deutsche Grafik‹. SG las een gedicht voor van Sarah Kirsch, zowel in het Duits als het Nederlands.
14 januari, Den Haag. Op initiatief van de Vlinderstichting zijn aan 150 Tweede-Kamerleden evenzovele ingelijste foto’s aangeboden in het kader van de Twitter-actie #Mijnnatuurblijft. Een van de 150 foto’s is gemaakt door SG, juni 2019, van een zwartkopmierenleeuw in natuurgebied Veluwezoom.

13 januari, Olst, Holstohus: presentatie dichtbundel Hasan Kaddour. Lees hier SG’s interview met hem in De Stentor.